![]() |
| Ketvertukas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Taigi iki naujojo sezono ir konkurso lieka viena savaitė - kitą sekmadienį 21.00val čia rasite pirmuosius klausimus. Na o pirmąją seriją galėsite atsisiųsti kitą pirmadienio rytą!!! Konkurso taisyklės: viso bus 3 turai po 9 klausimus ir 1 serijos ištrauką; kiekvienas klausimas (ir serijos ištrauka) turės po 4 atsakymo variantus - jums reikės išsirinkti vieną. Vienas teisingas atsakymas - 2 taškai; atsakymus siųskite į tumenas.andrius@gmail.com ir juos siųsti galite TIK vieną kartą, pasitaisymų nebus, tad geriau ilgiau pagalvot :); forume draudžiama aptarinėti viktorinos klausimus, žmogus, parašęs atsakymą nors į vieną klausimą ar bent jau užuominą, yra iškart šalinamas iš konkurso; I turas prasidės kitą sekmadienį (rugsėjo 25d.) 21.00val, baigsis II turo pradžioje 27d., o šis - III ture 29d. Paskutinysis baigsis spalio 1d. 21.00val.; prizai: Simpsonų kino taisyklės su Dž. Siaurusaičio autografu, TheSimpsons.LT antspaudu ir forumo statusas „Konkurso nugalėtojas“ Sėkmės konkurse :) IR NEUŽMIRŠKITE PARAŠYTI SAVO NICK‘Ų!!! :) Čia aptarinėjama naujiena: Naujas sezonas ir konkursas - už savaitės! Jei kas neaišku - klauskite čia Klausimai bus skelbiami čia Rezultatai skelbiami bus čia Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Rugsėjo 18 14:26 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
visi dalyviai gaus 5% nuolaida musu prekems, o nugaletojas gaus 10% vienkartine nuolaida -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
![]() |
| Dabar: 2012 Geg 19 15:31 |