![]() ![]() |
| Ketvertukas |
Pranešimas #1
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
Vis greičiau ir greičiau artėja 23 Simpsonų sezonas. O kad jis ateitų greičiau ir būtų įdomesnė pradžia - mes rengiame konkursą. Viso bus trys turai po 10 klausimų, serijų ištraukų. Konkursas vyks nuo rugsėjo 25d., kuomet ir prasidės 23 sezonas, iki 29d., ty. kas dvi dienas. Laikas, kuomet bus pranešami klausimai - kaip ir visuose rengtuose mūsų konkursuose 21.00val Tikriausiai visiems svarbiausia prizai - bus, bet tik pirmai vietai: forumo statusas „Konkurso nugalėtojas“ ir „Simpsonų kino taisyklės“ su Dž. Siaurusaičio parašu ir TheSimpsons.LT anstpaudu. Sėkmės konkurse Čia aptarinėjama naujiena: Naujas sezonas - naujas konkursas! Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Rugsėjo 17 15:05 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| modestonia |
Pranešimas #2
|
![]() Reputacija: 3 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 416 Užsiregistravo: 6.07.2010 |
o kur reikes siust ir rasyt atsakymus? kur bus skelbiami klausimai? Pranešimą redagavo modestonia - 2011 Rugsėjo 12 15:51 -------------------- simpsonai darbo dienomis 15:10 per tv3 |
| Ketvertukas |
Pranešimas #3
|
![]() Reputacija: 69 ![]() Grupė: Moderatoriai Pranešimų: 1501 Užsiregistravo: 6.05.2009 |
modestonia, Siųsti thesimpsons.lt@gmail.com, skelbsime kaip visada forume :) Pranešimą redagavo Ketvertukas - 2011 Rugsėjo 12 16:06 -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| tazmanas |
Pranešimas #4
|
![]() Reputacija: 47 ![]() Grupė: Administratoriai Pranešimų: 1237 Užsiregistravo: 15.03.2009 |
oj, ne, nereikia i bendra pasta... siuskite arba i andriaus pasta ar jam i privatus, nes as prie kompo busiu retai, tad nespesiu tikrinti -------------------- Prasau, nerasykite trumpu pranesimu forume :( kitaip bausime :(( My club LIFE and i LOVE trance! mano namai - siela tava ... tavo namai - mano širdis ... |
| Ketvertukas |
Pranešimas #5
|
Tuomet siųskite į tumenas.andrius@gmail.com. Nesąmonių nesiuntinėkit :) Rezultatus skelbsiu ne iš karto, kai gausiu atsakymus, bet palauksiu iki kito turo pradžios :) -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| fiJasko |
Pranešimas #6
|
![]() Reputacija: -17 ![]() Grupė: Lankytojai Pranešimų: 190 Užsiregistravo: 5.08.2011 |
Ketvertukas, tazmanas, Manot labai pavyks? Nieko nepavyks! P.S. Sitam forume mazai lankytoju (vartotoju), ir dar organizuojate konkursa dalyvaus 1 zmogus(MAX 3)... -------------------- LMG.LT - Istikimas fanas ir zaidejas Lukas_Only |
| Ketvertukas |
Pranešimas #7
|
fiJasko, Per daug pesimizmo pas tave, tikrai daugiau nei 7 bus -------------------- Tu prieš Simpsonus??? AŠ PRIEŠ TAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
| Dabar: 2012 Geg 19 15:27 |